Over mij

Continudor bouw is een klein bouwbedrijf, gespecialiseerd in afbouw en natuursteen; gelokaliseerd in Den Haag.

Ontstaan

Ik ben sinds 2009 werkzaam als bouwkundig uitvoerder, met name op grote bouwplaatsen. Vanuit deze ervaring als bouwkundig uitvoerder kreeg ik steeds meer het verlangen om zelf mijn creativiteit en ondernemerschap in te gaan zetten. Sinds 2015 ben ik begonnen als zelfstandig ondernemer, en verhuurde ik mezelf aan grote bouwbedrijven als bouwkundig uitvoerder.

Sinds 2015 heb ik ook een aantal kleine klusjes begeleid. Zoals de renovatie van een badkamer in natuursteen, en de transformatie van een oude keuken, naar een open keuken met kookeiland.

Mijn passie en voorkeur ligt altijd bij de afbouw.

Continudor bouw

Nu in 2020, heb ik continudor bouw opgericht. Hierin kan ik mijn creativiteit kwijt, mijn passie voor bouwen en ontwerpen maar ook juist het plezier in de communicatie met klanten. Het tevreden willen maken van klanten.

Ik richt me in eerste instantie op afbouw projecten in nieuwbouw en renovatie, in de regio Den Haag. Zie voor meer informatie over de verschillende werkgebieden waarin ik werkzaam ben: bouwfases en vakgebieden.

Toekomst

Uiteindelijk zou ik een specialistisch bedrijf willen worden in interieur design en het complete afbouwpakket dat hierbij komt kijken, waarbij ik gespecialiseerd ben in natuursteen.